Psykoterapi på Svenska

Upplever du återkommande nedstämdhet, oro eller ångest? Har allt du provat hittills endast fungerat en stund för att senare ta dig tillbaka till ruta ett? Känner du att du tappar den psykologiska balansen nästan varje dag? Genomgår en stor förändring? 


Kanske du nyligen fått ett nytt jobb, är nybliven förälder eller förlorat en anställning. Kanske du nyss avslutat en relation eller precis flyttat? Vad än det är som gör att du hittat hit så gissar jag att du inte längre vill känna så som du gör och de metoder du provat hittills har visat sig vara otillräckliga. 


Jag gissar att du önskar gå och prata med någon som känner till den svenska kulturen, dess skillnader jämtemot brittiska kulturen, och som talar svenska såväl som engelska. Utöver detta gissar jag att du hoppas hitta någon professionell, som du känner att du kan lita på och var person-kemin stämmer överens med din egen.


Vid min klinik i Holborn, Centrala London träffar jag dagligen människor precis som du. Svenskar i London som önskar prata med en svensk psykoterapeut. Att lida av psykisk ohälsa är inte ovanligt och det kan drabba alla. Att söka professionell hjälp när livet sätts på sin spets har visat sig vara vist. De allra flesta som söker behandling upplever en förbättring och går ifrån kliniken med nya metoder att hantera sina problem, metoder som visat sig fungera i det långa loppet och inte bara för stunden.


Jag ser framemot att höra ifrån dig. Du kan nå mig genom att mejla mig, eller ringa mig på 077 22 195 506. 


Med varma hälsningar,

Emely Östberg, MSc (C. Psych.)

Accred. Psychotherapist

M. BABCP, MBPsS


Om mig

Jag har arbetat som specialistpsykoterapeut i såväl London (NHS), som Sverige, som Los Angeles, California. Kliniskt arbetar jag framförallt med vuxna och har en specialistkompetens inom ångest och anpassningsproblematik samt hantering av ilska (anger mangement). Jag är dubbel-utbildad inom kognitiv-beteende terapi samt humanistisk-existentiell psykoterapi. Jag arbetar utifrån ett s.k. relationellt ramverk vilket innebär att jag sätter den terapeutiska relationen främst då jag vet atttillit och